Bij Frituur LiTo


Frituur LiTo LiviaFrituur LiTo Brecht

Livia Tom en Brecht heten jullie van harte welkom "bij Frituur LiTo". Een echte Belgische frituur met veel aandacht voor kwaliteit en vooral lekkere frietjes!

Als zelf fervente frieteters waren we al een tijdje op zoek naar een degelijke frituur die alles combineerde wat we beiden wilden. Daarom zijn we zelf met een frituur gestart om dit te bekomen. We hebben geprobeerd alles te integreren in het aanbod wat wij zelf belangrijk vinden en waarin vooral kwaliteit naar boven moet komen. Daarom staan wij ook altijd open voor suggesties als iemand graag iets zou toegevoegd zien aan ons menu.

Probeer zeker ons Jacobushooi met Provençaalse saus, de mosselen in het seizoen of onze huisgemaakte tartaar.

Dit is allemaal voor duimen en vingers mee af te lekken, probeer het vooral zelf!

Sinds 2022 heeft Livia besloten om het over een andere boeg te gooien en uit de frituur te stappen. Toen is Brecht erbij gekomen. Brecht, afkomstig van Koersel, werkt al sinds zijn vijftien jaar in een frituur. Eerst als student en erna als vast personeelslid, dus hij kent zeer duidelijk de kneepjes van het vak. Ondertussen heeft hij zich ook al een plaatsje in de harten van onze klanten kunnen veroveren en gaan we de toekomst samen tegemoet!

Groetjes Tom en Brecht

Powered by Connect24-7

Supported by Allin1POS